ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi

ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi

ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi Eğitimi, gıda üretiminden tüketime kadar tüm süreçlerde gıda güvenliğini sağlamak isteyen kuruluşlar için tasarlanmıştır. Eğitim, ISO 22000 standardının temel yapısı, gereklilikleri, risk değerlendirme, HACCP (Tehlike Analizi ve Kritik Kontrol Noktaları) ilkeleri ve yönetim sistemi kurulum süreçlerini kapsamaktadır.

Eğitim sonunda katılımcılar, ISO 22000 standardına uygun bir gıda güvenliği yönetim sistemi tasarlama, uygulama ve sürdürme; süreçlerdeki riskleri analiz ederek kontrol altına alma ve yasal gereklilikleri karşılama becerisine sahip olacaklardır.

  • ISO 22000 Standardının Temel Prensipleri
  • HACCP ve Gıda Güvenliği Risk Yönetimi
  • Grup Çalışmaları: Gıda Güvenliği Sistem Tasarımı

Yöneticiler, kalite uzmanları, süreç yöneticileri, profesyoneller ve uzmanlaşmak isteyen kişiler için tasarlanmıştır.

Tüm katılımcılara Eğitim Katılım Sertifikası düzenlenmektedir.

Eğitim süresi 2 gündür. 

Tercihlere göre yerinde ve çevrimiçi olarak verilebilmektedir.  

Eğitim katılımcılarının bilgi düzeyine göre başlangıç, orta ve ileri seviye olarak değerlendirebildiği gibi entegrasyon ihtiyaçlarına göre de özelleştirilebilmektedir.

Eğitim dokümanları VİZYON tarafından getirilecektir.

Diğer gereklilikler eğitim yerine göre değişmektedir.

Biz Kimiz?

2001 yılından beri, birbirinden farklı sektör ve firmalarda farklı farklı projelere paydaşlarımız ile birlikte imza attık. Her projemizi çok sevdik ve değerlerimize sadık kalarak hizmet verdik. Bilgi ve tecrübemizi paylaşırken, birlikte çalıştığımız herkesten farklı şeyler öğrendik. Bu nedenle tüm paydaşlarımıza teşekkür borçluyuz. İyi ki sizleri tanımışız, iyi ki birlikte proje yapmışız. Değişen dünya koşullarına uyum sağlayarak, sürdürülebilirlik ilkesini de dikkate alarak çalışmaya, üretmeye, öğrenmeye ve vizyona sahip eylemler ile hizmet vermeye devam edeceğiz.

 

Vizyon Danışmanlık Mühendislik ve Dış Ticaret Ltd Şti